in ,

«Άφωνοι» οι Κ.Βελόπουλος και Δ.Νατσιός. Η μοναδική δήλωση καταδίκης για την αποβολή των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές ήρθε από την Λατινοπούλου

«Άφωνοι» οι Κ.Βελόπουλος και Δ.Νατσιός. Η μοναδική δήλωση καταδίκης για την αποβολή των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές ήρθε από την Λατινοπούλου

σχόλιο Γ.Θ : Είναι ντροπή να επιτελείτε μια τέτοια πολιτική εκτροπή και κόμματα που θέλουν να λέγονται Δημοκρατικά να μην βγάζουν μια ανακοίνωση καταδίκης. Ίσως όταν έρθει η σειρά τους και με “δημοκρατικές” διαδικασίες τους πετάξουν και αυτούς από την Βουλή, να μετανοήσουν για την στάση τους.
Ό,τι και αν είναι το κόμμα του Στίγκα και του κάθε Στίγκα, όσο ορκς και αν είναι κάποιοι βουλευτές του, η βούληση μιας μερίδας της κοινωνίας είναι ιερή και θα πρέπει να είναι σεβαστή. Κρίμα για την αφωνία σας κ.Βελόπουλε και κ.Νατσιέ. 

Με μια καθαρή δήλωση η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Α.Λατινοπούλου γίνεται η μόνη πολιτικός της Δεξιάς στην Ελλάδα που ευθαρσώς αι χωρίς να διστάσει καταδίκασε με αποφασιστικότητα την «έξωση» του κοινοβουλευτικού κόμματος των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές.

Να σημειώσουμε ότι ούτε ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνική Λύσης, ούτε ο Δημήτρης Νατσιός του ΝΙΚΗ προχώρησαν σε καταδίκη της απόφασης η οποία θεωρείται ότι έχει σοβαρά κενά καθώς δεν βασίστηκε σε καμία απόδειξη παρά μόνο σε εικασίες.

Προφανώς οι Κ.Βελόπουλος και Δ.Νατσιός προσδοκούν στην «λεηλασία» των ψήφων των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές.

Να σημειώσουμε ότι η Α.Λατινοπούλου είχε και αυτή την ατυχία να βρεθεί στην ίδια θέση στις πρώτες Εθνικές Εκλογές του Μαΐου του 2023 χωρίς πάντως να το «βάλει κάτω».

Έτσι έμεινε σε μια δυναμική εκλογική παρουσία στις δεύτερες εκλογές και φιλοδοξεί στις Ευρωεκλογές να ξεπεράσει το όριο της εισόδου για την Ευρωβουλή κάτι που είναι κοντά στο να το πραγματοποιήσει, όπως δείχνουν οι δημοκοπήσεις.

Η δήλωση της έχει ως εξής:

«Με λύπη μας παρατηρούμε ότι σχεδόν ενάμιση μήνα πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ένα κόμμα που ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έστειλε στη Βουλή, «κόβεται» με διάφορα νομικά τερτίπια, νοθεύοντας την πολιτική βούληση των Ελλήνων, και δεν θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή, την οποία θεωρούμε αντιδημοκρατική και πιστεύουμε ακράδαντα ότι πίσω από την κίνηση αυτή υπάρχει δάκτυλος Μαξίμου.

Είναι αδιανόητο σε μία δημοκρατική χώρα, η ελληνική κυβέρνηση να επιβάλλει στη δικαιοσύνη να λειτουργήσει με γνώμονα το δίκαιο και ουσιαστικά να απαγορεύει τη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, προτού ακόμα τελεσιδικήσει μία απόφαση.

Αυτό δεν αντιβαίνει μόνο το πνεύμα του νόμου αλλά προσβάλλει και τη βούληση του ελληνικού λαού, που στέλνει με την ψήφο του τα ελληνικά κόμματα στην Ευρωβουλή.

Παρομοιες μεθοδεύσεις συνέβησαν άλλωστε με απόφαση του Αρείου Πάγου και στο κόμμα μας, στις εθνικές εκλογές του 2023, καθώς δεν μας επέτρεψαν να συμμετέχουμε.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» «κόπηκε» με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, έπειτα από προσφυγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για δήθεν «μπέρδεμα» του εκλογικού σώματος από κόμμα που δεν λάμβανε καν μέρος στις εκλογές της 21ης Μαΐου του 2023.

Βέβαια τότε ουδείς διαμαρτυρήθηκε για την κατάφωρη αδικία σε βάρος μας.

Είμαι πεπεισμένη ότι έπειτα από αυτές τις πολιτικές μεθοδεύσεις, η Δικαιοσύνη λειτούργησε μάλλον κατευθυνόμενα, όπως και στην δίκη μας περίπτωση, και έγινε πιόνι των μακιαβελικών χειρισμών του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.»

πηγή

»»»»»»  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ  ««««««Report