in ,

Αποχαρακτηρίστηκαν μυστικά έγγραφα! Έτσι θα πεθάνουν δισ. άνθρωποι λεπτό προς λεπτό

Αποχαρακτηρίστηκαν μυστικά έγγραφα! Έτσι θα πεθάνουν δισ. άνθρωποι λεπτό προς λεπτό

Αποχαρακτηρίστηκαν μυστικά έγγραφα! Έτσι θα πεθάνουν δισ. άνθρωποι λεπτό προς λεπτό

Νέα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των ΗΠΑ αποκαλύπτουν πώς θα εκτυλιχθεί λεπτό προς λεπτό ο «πυρηνικός Αρμαγεδδώνας»

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» συνέταξε μια λεπτομερή περιγραφή του πώς θα μοιάζει ο κόσμος μετά την εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων, βασισμένη σε συνομιλίες με Αμερικανούς πολιτικούς, που προέρχονται από αποκλειστικές συνεντεύξεις με προεδρικούς συμβούλους, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, μηχανικούς πυρηνικών όπλων, επιστήμονες, στρατιώτες, αεροπόρους, ειδικούς χειριστές, μυστικές υπηρεσίες, ειδικούς διαχείρισης έκτακτης ανάγκης , αναλυτές πληροφοριών, δημόσιοι υπάλληλοι και άλλοι που έχουν εργαστεί πάνω σε αυτά τα μακάβρια σενάρια επί δεκαετίες.

Σύμφωνα με αυτά τα σενάρια, δεδομένου ότι το Πεντάγωνο θεωρείται ο κύριος στόχος μιας πιθανής πυρηνικής επίθεσης, και η Ουάσιγκτον θα είναι η πρώτη που θα χτυπηθεί από μια θερμοπυρηνική βόμβα ενός μεταγόνου, όπως δήλωσε ο Andrew Weber, πρώην σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για πυρηνικά, χημικά και βιολογικά προγράμματα.

Επειδή το Πεντάγωνο είναι ο κορυφαίος στόχος για ένα χτύπημα από τους εχθρούς της Αμερικής με πυρηνικά όπλα, στο σενάριο που ακολουθεί, η Ουάσιγκτον χτυπιέται πρώτη με μια θερμοπυρηνική βόμβα ενός μεγατόνων.

Τα σχέδια για τον Γενικό Πυρηνικό Πόλεμο είναι από τα πιο απόρρητα μυστικά που κρατά η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, καλά κρυμένα για δεκαετίες, συμπληρώνουν τις λεπτομέρειες με τρομακτική σαφήνεια.

Αυτή η επίθεση θα σήμαινε την έναρξη ενός πυρηνικού πολέμου σε παγκόσμια κλίμακα και το πολύ πιθανό τέλος του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες. Η έκρηξη μιας θερμοπυρηνικής βόμβας ακολουθείται από έντονο φως και θερμότητα που είναι τέσσερις έως πέντε φορές υψηλότερη από τη θερμοκρασία του πυρήνα του Ήλιου. Αυτή η θερμότητα διαλύει το σκυρόδεμα, το μέταλλο, την πέτρα και τους ανθρώπους.

Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός της βόμβας θα εξαφανίζει όλο το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο και την τηλεόραση.

Μια έκρηξη θερμοπυρηνικού όπλου ενός μεγατόνου ξεκινά με μια λάμψη φωτός και θερμότητας τόσο τεράστια που είναι αδύνατο να κατανοήσει ο ανθρώπινος νους.

Εκατόν ογδόντα εκατομμύρια βαθμούς Φαρενάιτ είναι τέσσερις ή πέντε φορές υψηλότερη από τη θερμοκρασία στο κέντρο του Ήλιου.

Το Πεντάγωνο και οι πάντες και τα πάντα σε αυτό θα γίνουν σκόνη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το κύμα καύσωνα στη συνέχεια θα εξαπλωθεί αρκετά χιλιόμετρα προς κάθε κατεύθυνση με την ταχύτητα του φωτός, καίγοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι περισσότεροι δεν θα προλάβουν να κάνουν περισσότερο από λίγα βήματα από το σημείο που στέκονται όταν θα εκραγεί η βόμβα.

Όσοι στην Ουάσιγκτον είναι αρκετά άτυχοι να επιβιώσουν από την έκρηξη θα έχουν εγκαύματα τρίτου ή τέταρτου βαθμού που κανείς δεν θα μπορέσει να θεραπεύσει, καθώς τα περισσότερα εξειδικευμένα νοσοκομεία βρίσκονται σχετικά κοντά στο Πεντάγωνο και στο κέντρο της πόλης που δεν θα υπάρχουν πλέον.
Υπολογίζεται ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα πληγούν από θερμική ακτινοβολία και ότι το 90% από αυτούς θα πεθάνουν.

Η πρόσκρουση της βόμβας θα είναι ισχυρότερη από τους πιο ισχυρούς τυφώνες και θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της.

Μισό λεπτό αργότερα, θα σχηματιστεί ένα σύννεφο σε σχήμα μανιταριού και μια θανατηφόρα στιγμή αναρρόφησης όπου αυτοκίνητα, άνθρωποι, κοντάρια θα ρουφηχθούν στο κέντρο της κόλασης και θα καούν.

Μετά από ένα λεπτό, το σύννεφο των μανιταριών θα επεκταθεί και θα ανέβει ψηλά στην τροπόσφαιρα από όπου τα ραδιενεργά σωματίδια θα καλύψουν τη Γη.

Εκείνη τη στιγμή, λιγότερο από δύο λεπτά μετά την έκρηξη, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι νεκροί και οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μόνο τότε θα ξεκινήσει η πραγματική κόλαση.

Φωτιές θα ξεσπάσουν παντού, αγωγοί φυσικού αερίου θα εκραγούν, χημικά εργοστάσια, δεξαμενές, φούρνοι… δημιουργώντας ένα στοιχείο φωτιάς που θα καταβροχθίσει τα πάντα μπροστά του, οι δρόμοι θα λιώσουν και τα κτίρια που θα καταρρεύσουν θα μετατραπούν σε γιγάντιους φούρνους.

Τα αυτοκίνητα με ηλεκτρικά συστήματα ανάφλεξης δεν θα μπορούν να ξεκινήσουν.

Θα περάσουν πολλές μέρες για να συνειδητοποιήσουν οι σπάνιοι επιζώντες ότι δεν έρχεται βοήθεια.

Το διοξείδιο του άνθρακα θα εισχωρήσει σε ρωγμές, υπόγεια, σταθμούς του μετρό και θα πνίξει τους επιζώντες.

Η πόλη της Ουάσιγκτον θα εξαφανιστεί. Οκτώ, εννέα λεπτά αργότερα, είκοσι χιλιόμετρα από το «σημείο μηδέν» (το Πεντάγωνο σε αυτή την προσομοίωση), οι επιζώντες δεν θα ξέρουν τι τους συνέβη. Δεκάδες χιλιάδες από αυτούς θα πεθάνουν από βλάβη στους πνεύμονες, και πουλιά θα πέφτουν νεκρά από τους ουρανούς.

Δεν θα υπάρχει ρεύμα, τηλέφωνο, υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, internet, αντλία νερού δεν θα λειτουργήσει. Το επίπεδο ακτινοβολίας σε αυτή τη διάμετρο θα είναι θανατηφόρο.

Όσοι καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να ξεφύγουν από το θάνατο από την έκρηξη, το ωστικό κύμα και την καταιγίδα, συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι θα είναι εντελώς μόνοι τους.

Ο πρώην διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, Κρεγκ Φουγκέιτ, λέει ότι η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση είναι να μάθουν πώς να «αυτοεπιβιώνουν». Έτσι ξεκινά ο αγώνας για φαγητό, νερό…

Οι άνθρωποι δημιούργησαν το πυρηνικό όπλο τον 20ο αιώνα για να σώσουν τον κόσμο από το κακό, και τώρα, στον 21ο αιώνα, το πυρηνικό όπλο πρόκειται να καταστρέψει τον κόσμο.

Η «Daily Mail» αναφέρει ότι το Πεντάγωνο τα γνωρίζει όλα αυτά γιατί από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζεται και κάνει πρόβες για έναν γενικό πυρηνικό πόλεμο.

Ο τρίτος, πυρηνικός, πόλεμος εγγυάται ότι θα αφήσει τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια νεκρούς, καταλήγει η «Daily Mail», όπως αναφέρει το ρωσικό portal Russia Today

Ένα πυρηνικό χτύπημα στο Πεντάγωνο είναι μόνο η αρχή ενός σεναρίου που η κατάληξη θα είναι το τέλος του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε.

Πώς γνωρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ τόσα πολλά γεγονότα που σχετίζονται με τις πυρηνικές επιπτώσεις, ενώ το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τίποτα;

Η απάντηση είναι τόσο τραγελαφική όσο και οι ίδιες οι ερωτήσεις γιατί, όλα αυτά τα χρόνια, από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζει και κάνει πρόβα σχέδια για έναν Γενικό Πυρηνικό Πόλεμο.

Ο πυρηνικός Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος εγγυάται ότι θα αφήσει, τουλάχιστον, δύο δισεκατομμύρια νεκρούς.

πηγή

»»»»»»  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ  ««««««Report