in

Η δυτική υστερία εκτοξεύεται…

Η δυτική υστερία εκτοξεύεται…

Larry Johnson – sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Επιτρέψτε μου να σας υποδείξω μερικά άρθρα που αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη απογοήτευση και οργή της Δύσης. Πρώτον, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας. Φαίνεται πως πιστεύουν ειλικρινά τη δική τους προπαγάνδα:

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας προβλέπει έναν ήσυχο χειμώνα για την Ουκρανία. Στον λογαριασμό του στο Twitter, η υπηρεσία αποκάλυψε στις 12 Δεκεμβρίου ότι η Ρωσία πιθανότατα δεν θα προβεί σε περαιτέρω κινήσεις τους επόμενους μήνες. Και ενώ ο στόχος παραμένει να προσπεράσουμε την Περιφέρεια του Ντονέτσκ, μια προσπάθεια να γίνει αυτό πιθανότατα δεν αναμένεται να γίνει σύντομα.

Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου σημείωσε σε tweet στις 13 Δεκεμβρίου ότι ο Πούτιν ακύρωσε την ετήσια συνέντευξη Τύπου στο τέλος του έτους. Υποστήριξε οως αυτό θα μπορούσε να ήταν επειδή μπορεί να υπάρχει ένα σημαντικό «αντιπολεμικό συναίσθημα» στη μητέρα πατρίδα.

https://libertysons.org/new-intel-from-uk-suggests-a-defeated-vladimir-putin/?utm_placement=LBSnewsletter

Η φράση, «British Intelligence», θα πρέπει να εισαχθεί στο Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης ως παράδειγμα οξύμωρου. Αντί να κάνουν πραγματική συλλογή και ανάλυση, οι Βρετανοί (και οι Αμερικανοί ξαδέρφοι τους) καταλήγουν σε λάθη και είναι υπεύθυνοι. Η αυξανόμενη πολιτική αντίθεση στην Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση δεν συμβαίνει στη Ρωσία, αλλά οικοδομεί δυναμική σε όλη την Ευρώπη. Οι επαναλαμβανόμενοι ισχυρισμοί από Βρετανούς στρατιωτικούς ειδήμονες ότι η Ρωσία τελειώνει από πυραύλους και πυρομαχικά καταστρέφεται μεταφορικά κάθε εβδομάδα όταν η Ρωσία εκτοξεύει ένα νέο, κυριολεκτικά μπαράζ πυραύλων σε βασικές ουκρανικές υποδομές. Οι Ρώσοι κάθονται τρέμοντας στο σκοτάδι των διαμερισμάτων που στερούνται ηλεκτρισμού. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή μοίρα. Οι Ρώσοι δεν ψάχνουν τροφή για γάτες για να τραφούν. Αυτό συμβαίνει στη Βρετανία.

Προφανώς, το όπιο είναι το νέο φάρμακο εκλογής που εμποτίστηκε από την άρχουσα τάξη της Δύσης. Η Ρωσία υιοθέτησε την στρατηγική Rope-a-Dope του Muhammed Ali και την εφάρμοσε στα πεδία δολοφονίας της Ουκρανίας. Το σχέδιο του Πούτιν είναι να αφήσει τη Δύση να εξαντληθεί. Η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση έχει αποκαλύψει την αδυναμία και την ανεπάρκεια της υλικοτεχνικής ικανότητας της Αμερικής και του ΝΑΤΟ. Ενώ οι εργολάβοι άμυνας των ΗΠΑ όπως η Lockheed Martin και η Raytheon κερδίζουν πολλά χρήματα από νέα συμβόλαια, η ικανότητά τους να παράγουν όπλα, όπως τα HIMARS, έγκαιρα και σε επαρκείς ποσότητες είναι, όπως λένε οι Γερμανοί, KAPUT!

Η απελπισία της Δύσης για νίκη αποκαλύπτεται στην ξέφρενη αλλά αδύναμη προσπάθειά της να σπρώξει το ανέκδοτο πως ο Πούτιν πάσχει από μια βαριά ασθένεια και μπορεί να βρίσκεται στα τελευταία του:

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δημιουργήσει νέα ανησυχία σχετικά με την υποτιθέμενη επιδείνωση της υγείας του, αφού ο Ρώσος ηγέτης αποσύρθηκε απότομα από έναν ετήσιο αγώνα χόκεϊ επί πάγου αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το RadarOnline.com.

Η απουσία του Πούτιν από το Night Hockey League, ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου που δημιούργησε ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος το 2011, σηματοδοτεί απλώς την τελευταία εκδήλωση υψηλού προφίλ από την οποία ο 70χρονος αγωνιζόμενος ηγέτης αποχώρησε την τελευταία στιγμή τις τελευταίες εβδομάδες. . . .

Ενώ πηγές πιστεύουν ότι ο Πούτιν ακύρωσε αυτές τις εκδηλώσεις ως αποτέλεσμα αυξανόμενων ανησυχιών για την υγεία και την ασφάλεια, άλλοι επικριτές πιστεύουν πως οι κινήσεις έγιναν για να αποφευχθεί η σύγκρουση σχετικά με τις αποτυχημένες πολεμικές προσπάθειες του ηγέτη στην Ουκρανία . . . .
Στην ομιλία του, ο Πούτιν αξιολόγησε την τρέχουσα κατάσταση μέσα και γύρω από τη χώρα και περιέγραψε τους έξι βασικούς στόχους της κρατικής πολιτικής το 2023, καθώς και κατευθυντήριες γραμμές για τα επόμενα χρόνια. Στην αρχή της ομιλίας του, ο αρχηγός του κράτους σημείωσε ότι οι νέες λύσεις που πρότεινε σχεδιάστηκαν για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ρωσική οικονομία και οι πολίτες σήμερα και θα επιτρέψουν στη χώρα να αναπτυχθεί με αυτοπεποίθηση. Ειδικότερα, έθιξε τις κατασκευές και την στέγαση, την υγεία και τα δημογραφικά, την τεχνολογική κυριαρχία, τα οικονομικά, την ανάπτυξη νέων περιοχών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και άλλα θέματα. Μετά την ομιλία του προέδρου η συνάντηση συνεχίστηκε. https://tass.com/politics/1551131

Αυτή δεν ήταν η ομιλία ενός άρρωστου, απελπισμένου, φοβισμένου ανθρώπου. Κάποια στιγμή τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες η Δύση θα αναγκαστεί να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να χύνει δισεκατομμύρια στην Ουκρανία χωρίς να προκαλέσει τεράστια ζημιά στις δικές της οικονομίες και τους ανθρώπους της. Σε εκείνο το σημείο τα μιμίδια της ρωσικής αδυναμίας και ήττας θα καταρρεύσουν. Το ΝΑΤΟ αντιμετωπίζει τον πραγματικό κίνδυνο αποστρατιωτικοποίησης. Αλλά δεν θα είναι το αποτέλεσμα μιας μετωπικής επίθεσης από τη Ρωσία. Η Ρωσία θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει δηλαδή να κονιορτοποιεί τα δυτικά θαυμαστά όπλα και να αιμορραγεί τους Ουκρανούς και ξένους μισθοφόρους με πυροβολικό και πυραύλους.

Πηγή: romioitispolis

Report