in ,

Η σχέση σατανισμού και εκτρὠσεων

Η σχέση σατανισμού και εκτρὠσεων

Η σχέση σατανισμού και εκτρὠσεων

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Εν Πειραιεί τη 20η Μαΐου 2024

Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

    Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις για να καταλάβουμε ότι ζούμε σε καιρούς αποκαλυπτικούς και εσχατολογικούς, σε χρόνους πρωτοφανούς αποστασίας και ηθικού εκτροχιασμού, όπου κυριαρχεί η ιδεολογία της «Νέας Εποχής του Υδροχόου». Τα ολέθρια διδάγματά της έγιναν το «Ευαγγέλιο» του συγχρόνου ανθρώπου. Το «Ευαγγέλιο» αυτό δεν είναι άλλο από το «Ευαγγέλιο του όφεως»που βρίσκεται ακριβώς στον αντίποδα του Ευαγγελίου του Χριστού, διότι τοποθετεί τον άνθρωπο υπεράνω του αγίου Τριαδικού Θεού.

Βασικό και θεμελιώδες δόγμα του είναι: «Ζήσε όπως θέλεις, κάνε ό, τι θέλεις, νόμος είναι η θέλησή σου»Αυτό το δόγμα έρχεται σαν φυσική συνέπεια ενός άλλου βασικού δόγματος της Νέας Εποχής, αυτό της αυτοθεώσεως, της «θεώσεως» δηλαδή χωρίς τον αληθινό Θεό, το οποίο εδίδαξε για πρώτη φορά ο «ανθρωποκτόνος απ’ αρχής» (Ιωάν.8,9), ο διάβολος, στους πρωτοπλάστους, όταν τους είπε μέσα στον παράδεισο, ότι «έσεσθε ως θεοί» (Γεν.2,5). Ο διάβολος έπεισε και τον σύγχρονο άνθρωπο ότι ως «θεός» μπορεί να κάμει ό,τι επιθυμεί, ό,τι ικανοποιεί τα πάθη και τις σαρκικές επιθυμίες του. Το αποτέλεσμα είναι ότι η σύγχρονη κοινωνία μας έχει μεταβληθεί σε ζούγκλα, όπου το κυνήγι της ηδονής, του πλουτισμού και της εξουσίας αποτελεί το ύψιστο ιδανικό.

    Στους εσχάτους και αποκαλυπτικούς χρόνους που ζούμε, ο σύγχρονος άνθρωπος κατόρθωσε, αξιοποιώντας τις καταπληκτικές προόδους της ιατρικής επιστήμης, να βρει τον τρόπο να απαλλαγεί από το ανεπιθύμητο βάρος της παιδοποιίας, φονεύοντας το έμβρυο μέσα στη μήτρα της μητέρας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πρόκειται για τη σύγχρονη μάστιγα των εκτρώσεων, μέσω των οποίων κατακρεουργούνται στις μήτρες των γυναικών, πριν δουν το φως της γέννησης, εκατομμύρια αθώα και ανυπεράσπιστα βρέφη. Η δαιμονική θεώρησις των γυναικών έφτασε στην έσχατη κατάπτωση, να μη θεωρεί πλέον την έκτρωση ως ανθρωποκτονία, αλλά ως «αναφαίρετο δικαίωμα», ως «δημοκρατική κατάκτηση» του δικαιώματος να διαθέτει, όπως θέλει το σώμα της, ακόμα και να φονεύει το έμβρυό της!

    Το Γραφείο μας έχει δημοσιεύσει αρκετές ανακοινώσεις γύρω από το φρικτό έγκλημα των εκτρώσεων, παρουσιάζοντας σφαιρικά και συνοπτικά την θεολογική, ηθική και κοινωνική διάσταση αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος. Αποδείξαμε ότι η έκτρωση δεν είναι απλά μια ανθρωποκτονία όπως οι άλλες, αλλά φρικτός και απαίσιος φόνος ανυπεράσπιστου παιδιού, καταπάτηση κάθε δικαιώματός του, για να ζήσει! Το γνωστό ντοκυμαντέρ «σιωπηλή κραυγή» τα λέει όλα.

    Στην παρούσα ανακοίνωσή μας θα αναφερθούμε σε μια άλλη φρικιαστική πτυχή του εγκλήματος των εκτρώσεων, στην «θρησκευτική» του διάσταση!  Ναι, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο, οι εκτρώσεις έχουν «τελετουργικό χαρακτήρα»! Σήμερα δυστυχώς οι θρησκευτικές τελετουργίες της εκτρώσεως προωθούνται και εφαρμόζονται ως «θρησκευτικό δικαίωμα» από συγκεκριμένες σατανιστικές οργανώσεις και γενικότερα από τον χώρο  του σύγχρονου Αποκρυφισμού.

    Να αναφέρουμε κατ’ αρχήν, ότι στις ΗΠΑ προ ετών, το Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, παρά τους νόμους των Πολιτειών και της Κεντρικής Κυβέρνησης, (Λευκός Οίκος), κήρυξε τις εκτρώσεις παράνομη και εγκληματική ενέργεια, εγείροντας θύελλα αντιδράσεων στη χώρα και σε όλο τον κόσμο, για την δήθεν «καταπάτηση του αναφαίρετου δικαιώματος των γυναικών, για αυτοδιάθεση του σώματός των»! Να έχουν δηλαδή το δικαίωμα να σκοτώνουν τα έμβρυά τους! Όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» βρήκαν τον κατάλληλο υπερασπιστή τους, τον σύμμαχό τους στον Σατανισμό! Αυτή η φρικώδης και αρρωστημένη «θρησκευτικότητα» έδωσε τη λύση: Να θεωρείται η έκτρωση «θρησκευτική τελετουργία» αναγνωρισμένης θρησκείας! Ως άσκηση ελεύθερης θρησκευτικής λατρείας! Βεβαίως οι νόμοι δεν μπορούν να την αρνηθούν, διότι το απαγορεύει η «ελευθερία της θρησκευτικής λατρείας», η ισότητα των πιστών κάθε θρησκείας! Αυτή την «ελευθερία» υπερασπίζεται το Σύνταγμα των ΗΠΑ!

    Δείτε την είδηση: «Σατανικός ναός ισχυρίζεται πως η άμβλωση είναι μέρος της θρησκείας τους  στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν τις απαγορεύσεις των αμβλώσεων. Ένας (υπέρ της ζωής) ακτιβιστής κρατά ένα πλαστικό έμβρυο σε μια διαμαρτυρία μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιουνίου 2022. Η ομάδα ‘Ο Σατανικός Ναός’ δημιούργησε ένα τελετουργικό άμβλωσης το οποίο ισχυρίζεται πως θα εξαιρεί τις γυναίκες από τους νόμους του κράτους. Οι επικριτές λένε πως η ομάδα βρίσκεται σε ασταθές νομικό έδαφος. Μια σατανική ομάδα συνεχίζει τις απόπειρές της να ανατρέψει τις απαγορεύσεις των αμβλώσεων σε Πολιτείες των ΗΠΑ που είναι υπέρ της ζωής, καταθέτοντας αγωγές υποστηρίζοντας πως η άμβλωση είναι μέρος της θρησκείας τους».[1]

    Και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα συνεχίζει: «Η οργάνωση δημιούργησε ένα τελετουργικό άμβλωσης το οποίο ισχυρίζεται πως θα μπορέσει να εξαιρεί τις γυναίκες από τους νόμους των Πολιτειών τους.…Οι ομάδες υπέρ της ζωής υποστηρίζουν πως η ζωή ξεκινά από την σύλληψη και πως το αναπτυσσόμενο παιδί έχει δικαίωμα στην ζωή. Η οργάνωση ονόμασε την κλινική τους Samuel Alito’s Mom’s Satanic Abortion Clinic, ειρωνευόμενη τον δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που κατέθεσε την άποψη της πλειοψηφίας στην υπόθεση Dobbs εναντίον της Οργάνωσης Γυναικείας Υγείας Jackson η οποία ανέτρεψε τον παλαιότερο νόμο (υπέρ των αμβλώσεων) Roe εναντίον Wade».[2]

    Ιδού και το φρικώδες τελετουργικό: «Το τελετουργικό της άμβλωσης περιλαμβάνει την απαγγελία δύο από των αρχών της ομάδας και ενισχύει την ιδέα της σωματικής αυτονομίας. “Το Σατανικό Τελετουργικό Άμβλωσης είναι ένα τελετουργικό καταστροφής, το οποίο χρησιμεύει ως μια προστατευτική ιεροτελεστία”, αναφέρει ο ιστότοπος. “Σκοπός του είναι να αποβάλλει τις σκέψεις ενοχής, ντροπής και νοητικής δυσφορίας που μπορεί να βιώνει ένας ασθενής λόγω της επιλογής να κάνει μια νόμιμη και ιατρικά ασφαλή έκτρωση”».[3] Πρόκειται για μια καθαρά σατανική πρακτική, την οποία ο διάβολος πασχίζει να εξαφανίσει από τον άνθρωπο κάθε ίχνος ενοχής για τη αμαρτία, έτσι ώστε να διαπράττονται ειδεχθή εγκλήματα, χωρίς να έχουν συνείδηση οι εγκληματίες, για το τι κακό κάνουν! Άλλωστε ο ίδιος «ανθρωποκτόνος ήν απ’ αρχής».

    Αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Οι δυνάμεις του κακού και του σκότους προχώρησαν και στην ποινικοποίηση όσων αντιδρούν στο έγκλημα των εκτρώσεων. Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκαν διώξεις πιστών, οι οποίοι είτε αντιδρούν είτε προσεύχονται εναντίων των εκτρώσεων. Δείτε την είδηση: «Ο νέος νόμος που ψηφίστηκε από τις αρχές του Μπέρμιγχαμ ποινικοποιεί όσους θεωρείται ότι ‘συμμετέχουν σε οποιαδήποτε πράξη έγκρισης, ή απόρριψης, ή απόπειρας πράξης έγκρισης, ή απόρριψης’ σε σχέση με την άμβλωση, συμπεριλαμβανομένων ‘με οποιοδήποτε προφορικό, ή γραπτό μέσο, προσευχές ή συμβουλές’. Ιδού η ομολογία της γυναίκας: ‘Με έψαξαν, με κράτησαν, με ανέκριναν και κατηγορήθηκα επειδή απλώς προσευχήθηκα μυστικά..…Αλλά αυτό που έκανα δεν ήταν καθόλου επιβλαβές: ασκούσα την ελευθερία της σκέψης μου, την ελευθερία της θρησκείας μου, το αυτεξούσιο του μυαλού μου. Κανείς δεν πρέπει να ποινικοποιείται επειδή σκέφτεται και προσεύχεται σε δημόσιο χώρο στο Ηνωμένο Βασίλειο’, δήλωσε η Isabel Vaughan-Spruce μετά τη σύλληψή της».[4] 

    Το δημοσίευμα διευκρινίζει: «Η Isabel Vaughan-Spruce δεν κρατούσε κανένα πλακάτ, δεν έκανε κομποσχοίνι, δεν προσευχόταν φωναχτά, ή σε μια στάση που υποδηλώνει ότι προσευχόταν. Παρέμεινε τελείως σιωπηλή, όρθια σε ένα πεζοδρόμιο, μέχρι που την πλησίασαν οι αστυνομικοί και της έδειξαν φωτογραφίες της έξω από την κλινική εκτρώσεων, ρωτώντας αν προσεύχεται. “Η πίστη μου είναι θεμελιώδες στοιχείο της προσωπικότητάς μου, και μερικές φορές στέκομαι ή περπατάω κοντά σε μια κλινική αμβλώσεων και προσεύχομαι για τη γυναίκα. Είναι κάτι που κάνω σχεδόν κάθε εβδομάδα τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής μου. Προσεύχομαι για τις φίλες μου που έκαναν αμβλώσεις και για τις γυναίκες που σκέφτονται να το κάνουν μόνες τους”, είπε η Isabel Vaughan-Spruce».[5]

    Κλείνοντας εκφράζουμε την οδύνη μας για το κατάντημα του σύγχρονου ανθρώπου, ο οποίος έχει υποβιβαστεί στην κατηγορία των αλόγων κτηνών, ζώντας μόνο για να απολαμβάνει την ηδονή, με την ικανοποίηση των ενστίκτων του. Πιστεύουμε πως οι αγαπητοί μας αναγνώστες κατανόησαν ότι η φρίκη των εκτρώσεων, όπως και κάθε φρίκη, εκπορεύεται από το Σατανά και υλοποιείται από τα επί γης τραγικά όργανά του. Κάνουμε δραματική έκκληση στους νέους γονείς και ειδικά στις γυναίκες να συνειδητοποιήσουν πως η έκτρωση δεν είναι απλά μια «απαλλαγή» από «ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη», ένας έστω «νόμιμος» και ατιμώρητος φόνος, αλλά προσφορά θυσίας στον αιμοβόρο Σατανά.

   Για μια ακόμη φορά κρούομε  τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το φρικτό αυτό έγκλημα, που αφήνει πίσω του ανθρώπινα ναυάγια, προκαλεί σοβαρά ψυχολογικά, σωματικά, οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα, δημιουργεί συνθήκες δημογραφικής κατάρρευσης της χώρας μας και κατατρώει τις σάρκες της κοινωνίας μας. Κάθε χρόνο 300.000 νέοι Έλληνες θυσιάζονται στον Μολώχ του Σατανισμού. Καλούμαστε όλοι μας να διατρανώσουμε την διαμαρτυρία μας προς την Πολιτεία και να απαιτήσουμε, ανάμεσα στα άλλα νομοθετήματα, να προστεθεί και η προστασία των δικαιωμάτων των αγέννητων παιδιών, των αθώων αυτών εικόνων του Θεού. Ας αναλογιστούμε μήπως με την αυτοκτονική αυτή τακτική που ακολουθούμε ως Κυβέρνηση και ως Ελληνική Κοινωνία, ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδας μας είμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι οι εξ’ ανατολών γείτονές μας, οι οποίοι από 12 εκατομμύρια το 1922 έφθασαν σήμερα 85 εκατομμύρια, με ό,τι αυτό γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συνεπάγεται για την αναζήτηση και διεκδίκηση «ζωτικού χώρου». Να τονίσουμε, τέλος, πως το ποτάμι του αίματος των εκατομμυρίων αδικοσφαγμένων παιδιών βοά μπροστά στο θρόνο της μεγαλοσύνης του Θεού. Δεν θα αργήσει να λειτουργήσει  ο πνευματικός νόμος και θα έχει ανυπολόγιστα τρομακτικές συνέπειες για τον σύγχρονο αποστατημένο κόσμο, ακόμα και για όσους δεν αντιδρούμε και δεν διαμαρτυρόμαστε γι’ αυτή την διαρκή φρικαλεότητα!

Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και τον Παραθρησκειών

[1] https://www.theepochtimes.com/us/satanic-temple-claims-abortion-is-part-of-their-religion-in-effort-to-block-abortion-bans-5564431?ea_src=author_manual&ea_med=related_stories

[2] Όπου ανωτέρω

[3] Όπου ανωτέρω

[4] https://www.medias-presse.info/pensee-criminelle-une-femme-arrete-au-royaume-uni-accusee-de-priere-mentale-pres-dun-centre-davortement/168459/

[5] Όπου ανωτέρω

https://aktines.blogspot.com/2024/05/blog-post_680.html

»»»»»»  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ  ««««««Report