Λαβράκι στα αμπελόφυλλα

Πόση νοστιμιά μπορεί να χωρέσει σε ένα ταψί; Το αμπελόφυλλο δίνει ένα ξεχωριστό άρωμα στο ψάρι και εντείνει τη φίνα γεύση του.

Υλικά

4 λαβράκια (περίπου 350 γρ. το καθένα)
χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
1/2 βαζάκι αμπελόφυλλα (220 γρ.)
1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν
0,5 γρ. κρόκος Κοζάνης, σε σκόνη
100 ml ελαιόλαδο
αλάτι

Διαδικασία

Αλατίζουμε τα ψάρια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

λαβράκια

Report