Λουκουμάδες τραγανοί και ζουμεροί Παππούς Τάσος

Από τα βάθη της Ανατολής! Εδώ δεν υπάρχουν μυστικά!
Για τη ζύμη: 300 g αλευρι για όλες τις χρήσεις 10 ml ηλιέλαιο 1 φακελάκι μαγιά στιγμής (8 g) 30 g κορν φλάουρ 40 g ζάχαρη άχνη ½ κ.γ. μπέικιν 1 πρέζα αλάτι 330 ml νερό ζεστό ( 40°C περίπου) Για το σιρόπι: 750 g ζάχαρη κρυσταλλική 300 ml νερό ¼ κ.γ. κιτρικό οξύ, (λεμόν τουζού) ή μία φέτα λεμόνι 1 κ.σ. ροδόνερο Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Πηγή: yiorgosthalassis

Report