Υλικά:
1 κιλό σπανάκι βρασμένο, ψιλοκομμένο και στραγγισμένο καλά
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 καρότο ψιλοτριμμένο
1 κουταλιά της σούπας φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
Αλάτι, πιπέρι
½ κιλό κοφτό μακαρονάκι
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το σέλινο ώσπου να μαραθούν. Προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τα υλικά να σιγοψηθούν. Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Τα σερβίρουμε σε βαθιά πιατέλα. Προσθέτουμε το σπανάκι στη μέση μακαρονιών.
Πηγή: diakonima