ΥΛΙΚΑ
2 κριθαροκουλουρίτσες κομμένες στη μέση
½ φλ. φρέσκια ώριμη ντομάτα τριμμένη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
½ κουταλάκι αλάτι
ελάχιστο μαύρο πιπέρι
2/3 φλ. ώριμη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1 φλ. αλατισμένη αναρή τριμμένη στη χοντρή μεριά του τρίφτη
1 κουταλάκι αποξηραμένο δυόσμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα κομμάτια από τις κριθαροκουλουρίτσες σε ένα πιάτο σερβιρίσματος. Σε ένα μπολ, βάζουμε την τριμμένη ντομάτα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μίγμα πάνω από τις κριθαροκουλουρίτσες. Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 2 πιο μεγάλες κριθαροκουλουρίτσες. Μοιράζουμε από πάνω την ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, την αναρή και πασπαλίζουμε με τον αποξηραμένο δυόσμο. Αν θέλουμε περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Πηγή: xrysessyntages