in

Ούτε ο Χίτλερ δεν τα έκανε αυτά. Έχουν λυσσάξει να κατασκευάσουν τεχνολογία που θα διαβάζει την σκέψη των ανθρώπων

Ούτε ο Χίτλερ δεν τα έκανε αυτά. Έχουν λυσσάξει να κατασκευάσουν τεχνολογία που θα διαβάζει την σκέψη των ανθρώπων

Ούτε ο Χίτλερ δεν τα έκανε αυτά. Έχουν λυσσάξει να κατασκευάσουν τεχνολογία που θα διαβάζει την σκέψη των ανθρώπων

Γράφουν ΜΜΕ στην Αμερική:

Ένας συνεχώς αυξανόμενος κατάλογος τεχνολογιών, υπηρεσιών και προγραμμάτων παρακολούθησης της εγκεφαλικής δραστηριότητας οδήγησε στην ιδέα της χρήσης όσων προκύπτουν από τέτοια εγχειρήματα: ικανότητες ανάγνωσης μυαλού – για την πρόληψη απειλών εθνικής ασφάλειας μέσω προεγκληματικής επιτήρησης.

Το SFGate ανέφερε ότι «ίσως χρειαστεί να επανεξετάσουμε την ελευθερία της σκέψης» λόγω της ανάγνωσης του μυαλού μέσω της νανοτεχνολογίας, ενώ το The Information ανέφερε  ότι η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιείται πλέον για την ανάγνωση του μυαλού!

Κατά την διάρκεια μιας συζήτησης στο Κογκρέσο το 2006 σχετικά με τον νόμο για τον εκσυγχρονισμό της ηλεκτρονικής επιτήρησης, ο οποίος είχε στόχο να διευρύνει σημαντικά τις εξουσίες παρακολούθησης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ο βουλευτής Pete Hoekstra, Ρεπουμπλικανός μέλος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων μίλησε για την έννοια της χρήσης αναδυόμενων τεχνολογιών στον τομέα της «κατανόησης προθέσεων», ώστε να εντοπιστούν πιθανές τρομοκρατικές σκέψεις!

«Η χώρα μας πρέπει να φέρει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε εργαλείο πληροφοριών για να βρει τους εχθρούς μας, να εντοπίσει και να κατανοήσει τις προθέσεις τους και να αποτρέψει τις εχθρικές και τρομοκρατικές πράξεις τους εναντίον της χώρας μας και του λαού μας», είπε ο Χόεκστρα.

Ο στόχος του βουλευτή να χρησιμοποιήσει «κάθε» εργαλείο πληροφοριών για να «εντοπίσει και να κατανοήσει» τις προθέσεις του στόχου συνεπάγεται την γνώση του τι σκέφτεται το μυαλό οποιουδήποτε, το οποίο η κυβέρνηση θεωρεί « ενδιαφέρον ».

Η παγκόσμια εταιρική κυβέρνηση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ενδιαφέρεται επίσης για την παρακολούθηση της σκέψης του ελέγχου του μυαλού.

Το πεδίο της μαγνητικής τομογραφίας (MRI) και του ηλεκτροεγκεφαλογράμματος (EEG) προς το παρόν μετρά μόνο την εγκεφαλική δραστηριότητα, αλλά δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τις σκέψεις. Αυτό επιδιώκεται να αλλάξει με την πρόοδο στην λειτουργία των μηχανημάτων μαγνητικής τομογραφίας (fMRI) που μπορούν να παρακολουθούν καλύτερα τον εγκέφαλο και στα μηχανήματα διακρανιακής μαγνητικής διέγερσης (TMS) που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση του εγκεφάλου .

Η κρατική χρηματοδότηση μελετών, όπως αυτή που δημοσιεύτηκε στο  Human Brain Mapping  και χρηματοδοτείται από το  Intelligence Advanced Research Projects Activity  (IARPA) επιδιώκει να κατανοήσει καλύτερα την λειτουργία του νου και τον τρόπο σκέψης του.

Η κατανόηση της δραστηριότητας του εγκεφάλου σε σχέση με την γλώσσα, και επομένως την ομιλία, είναι το κλειδί για την κατανόηση του τι σκέφτεται ο άνθρωπος, και επί του παρόντος δοκιμάζεται χωρίς την χρήση εμφυτευμάτων!

Μεγάλο μέρος της έρευνας διεξάγεται υπό το ανθρωπιστικό πρόσχημα της παροχής βοήθειας στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, ώστε να ανακτήσουν ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο, και ενώ αυτό ισχύει δίχως αμφιβολία, η εν λόγω τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερη ισχύ επιτήρησης από το κράτος (σ.σ. Τυρί-φάκα).

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας (DARPA) και το Υπουργείο Άμυνας (DoD) (πρώην Υπουργείο Πολέμου) έχουν ήδη ανακοινώσει σχέδια όχι απλώς να διαβάζουν αλλά και να ελέγχουν το μυαλό της κοινωνίας με την « έξυπνη σκόνη » νανοτεχνολογίας.

Η πρόοδος της χρήσης μικροσκοπικής νανοτεχνολογίας για νευρολογικές διεπαφές δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκεφάλου αναπτύχθηκε πριν από δεκαετίες με χρηματοδότηση της DARPA, όπως αναφέρει αυτή η λευκή βίβλος του 2007 .

Ακριβώς όπως χρόνια πριν κυκλοφορήσουν οι ενέσεις γονιδιακής θεραπείας του εμβολίου mRNA για τον covid, τα ειδησεογραφικά μέσα ανέφεραν ότι «η εποχή της επεξεργασίας των ανθρώπινων γονιδίων είναι εδώ – αυτό που θα συμβεί στην συνέχεια είναι κρίσιμο», η εποχή της ανάγνωσης του μυαλού είναι επίσης εδώ, και αυτό που θα συμβεί στην συνέχεια θα είναι ακόμα πιο κρίσιμο!

πηγή

»»»»»»  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ  ««««««Report