in

Πάγωσε ο Καναδάς από το ξαφνικό θάνατο του κορυφαίου γιατρού, ολυμπιονίκη και μαραθωνοδρόμου ενώ βρισκόταν έξω για τρέξιμο

Πάγωσε ο Καναδάς από το ξαφνικό θάνατο του κορυφαίου γιατρού, ολυμπιονίκη και μαραθωνοδρόμου ενώ βρισκόταν έξω για τρέξιμο

Ήταν «εξαιρετικά παράξενο που ένας νεαρός, σε καλή κατάσταση αθλητής πεθαίνει από καρδιακή προσβολή»

Ογνωστός Διευθυντής Επείγουσας Ιατρικής και Ιατρικός Διευθυντής Προγράμματος στο Γενικό Νοσοκομείο North York του Τορόντο-(Chief of Emergency Medicine and Program Medical Director at Toronto’s North York General Hospital), Δρ Paul Hannam, φέρεται να πέθανε ξαφνικά κι ενώ βρισκόταν έξω για τρέξιμο.

Στο Τμήμα Οικογενειακής και Κοινοτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Τορόντο, ο Hannam κατείχε τη θέση του επίκουρου καθηγητή.

Έχει επίσης εργαστεί σε ρόλους ηγεσίας ιατρικών και διοικητικών νοσοκομείων από το 2006.

Παρόμοια με το πόσοι άνθρωποι σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν την αποχώρησή του, προσευχές και συλλυπητήρια έχουν εκφραστεί εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την είδηση.

Το πρώτο άτομο που μοιράστηκε τη νεκρολογία του Δρ Paul Hannam στο Twitter ήταν ο γιατρός Howard Ovens. Στη συνέχεια δήλωσε ότι η Canadian Emergency Medicine είναι σε σοκ με το θάνατό του.

«Η Canadian Emergency Medicine είναι σε πένθος απόψε. Ο Paul Hannam, διευθυντής του τμήματος επειγόντων περιστατικών στο NYGH, ολυμπιονίκης, μαραθωνοδρόμος, σύζυγος και πατέρας, πέθανε ξαφνικά σήμερα ενώ ήταν έξω για τρέξιμο».

Μετά το άρθρο, έφτασε μια πλημμύρα σχολίων, μερικά από τα οποία υποδηλώνουν ότι ο θάνατος του Paul ήταν αποτέλεσμα καρδιακής προσβολής.

Ήταν «εξαιρετικά παράξενο που ένας νεαρός, σε καλή κατάσταση αθλητής πεθαίνει από καρδιακή προσβολή», είπαν οι χρήστες.

Ο θάνατός του προκάλεσε συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή ήταν ένας νεαρός, υγιής άνδρας.

Πολλοί αναζητούν πληροφορίες για τον θάνατό του και ζητούν έρευνα.

Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι είπαν ακόμη, «RIP. Τους τελευταίους 12 μήνες, υπήρξαν πολυάριθμοι πρόωροι θάνατοι μεταξύ νέων, υγιών αθλητών. Πρέπει να προσδιορίσουμε τα αίτια. Ο νούμερο ένα δολοφόνος στο AB και το NB είναι ο θάνατος από άγνωστα αίτια. Απαιτούν λύσεις».

«Άλλη μια τρομερή τραγωδία έπληξε τον ιατρικό χώρο και τους αγαπημένους. Ένας εκπληκτικός αριθμός ανθρώπων που φαίνονται υγιείς και σε φόρμα πεθαίνουν ξαφνικά», πρόσθεσε ένας διαφορετικός χρήστης.

«Είθε το έργο της ζωής του ως γιατρός να συνεχιστεί από αυτούς που εκπαίδευσε και η μνήμη του να παρηγορεί όλους όσοι τον φρόντισαν», συνέχισε.

Η σύζυγος και η οικογένεια του Paul Hannam

Η Rosemary Hannam, ερευνήτρια στο Center for Health Sector Strategy, ήταν σύζυγος του Dr. Hannam. Είναι επίσης υπεύθυνη του Κέντρου Sandra Rotman για τη Στρατηγική του Τομέα Υγείας του Rotman School of Management.

Σύνδεση με τα προηγούμενα

Καθώς o Tony Fauci, ένα από τα πιο σκοτεινά πρόσωπα της κατασκευασμένης πανδημίας επιχειρεί να βγει από το κάδρο ανακοινώνοντας μέσω του POLITICO την πρόθεσή του να παραιτηθεί όταν λήξει η τρέχουσα θητεία του Joe Biden μία συνέντευξη του καθηγητή David Martin Ph.D., ο οποίος αποκαλύπτει το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού (με τους γιατρούς ανάμεσα στα θύματα) που βρίσκεται σε εξέλιξη με εργαλείο τα εμβόλια Covid-19


Μέσω αυτού του πειράματος γενετικής μηχανικής, έχουν κυριολεκτικά εγχύσει «σπόρους του χαμού» σε καθημερινούς ανθρώπους σαν ένα σπρέι κατσαρίδων.

Με βάση μια εκτίμηση του 2011, πιστεύει ότι επιπλέον 700 εκατομμύρια θα σκοτωθούν από αυτό το βιολογικό όπλο – και γνωρίζουν για τους κινδύνους από το 2005.

By Joseph Mercola July 16, 2022/THE EPOCH TIMES

H Iστορία με μία ματιά

Ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό

Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγουν τα εμβόλια COVID-19 είναι ένας γνωστός βιολογικός παράγοντας που προκαλεί ανησυχία
Ο Martin πιστεύει ότι ο αριθμός που μπορεί να πεθάνει μπορεί να είχε αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού»
Ο στόχος για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως, που θα ήταν περίπου 700 εκατομμύρια νεκροί. Αυτό μπορεί να ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ.

Report