in ,

Παγωτό Τρικολόρε Μαλακό χωρίς κρυστάλλους, χωρίς παγωτομηχανή, χωρίς ενδιάμεσα χτυπήματα!

Πριν σερβίρουμε αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 10 λεπτά!! Αυτό το κάνουμε γιατί το παγωτό μας είναι στους -15 βαθμούς. Η οικιακή κατάψυξη δεν είναι για παγωτό!!

Φτιάξτε ένα εύκολο παγωτό Τρικολόρε με 3 πλούσιες γεύσεις που θα σε κάνουν να μην φεύγεις από το ψυγείο! Ιδανικό για τους καύσωνες του καλοκαιριού!!

ΥΛΙΚΑ

660 μλ κρέμα γάλακτος 35% λιπαράΕύκολο παγωτό Τρικολόρε χωρίς μηχανή
400 γρ ζαχαρούχο γάλαΕύκολο παγωτό Τρικολόρε χωρίς μηχανή
40 γρ κακάο σκόνη
1 κτσ υγρή βανίλια
3 κτσ νηστίσιμη μπίττερ κρέμα κακάο(sisinni)
ταψί 30χ11 εκ.
Η συνταγή βγάζει 1,8 λίτρα

Πηγή: orthodoxia

Report