Ξεροψημένα απ’ έξω και μαλακά μέσα. Τριμμένες πατάτες με λίγα μπαχαρικά σε σχήμα μπιφτεκιού που κάνουν όχι μόνο ένα λαχταριστό κυρίως πιάτο αλλά και τέλειο συνοδευτικό με το αγαπημένο μας φαγητό αλλά και τέλειο χάμπουργκερ ή πατατόπιτο.
Η συνταγή βγάζει 6 πατατομπιφτέκια. Τα μπιφτέκια δεν είναι πολύ σφιχτά γιατί η ιδέα είναι πατάτες τριμμένες σε σχήμα μπιφτεκιού χωρίς αλεύρια κλπ.
Μπορείτε να τα κάνετε πιο μικρά αλλά όχι πολύ χοντρά για να μπορέσουν να μαγειρευτούν μέσα ή να απλώσετε το μείγμα με τις πατάτες σε ολο το τηγάνι σα κρέπα και μόλις ξεροψηθεί να το γυρίσετε να ψηθεί και από την άλλη. Είναι το ίδιο νόστιμο και πιο ξεροψημένο.
Πηγή: yiorgosthalassis