in

«Σεισμός» από τον Πολάκη για τα εμβόλια. «Το εργαστήριο του Γεροτζιάφα χρηματοδοτείται από την Pfizer»

«Σεισμός» από τον Πολάκη για τα εμβόλια. «Το εργαστήριο του Γεροτζιάφα χρηματοδοτείται από την Pfizer»

«Σεισμός» από τον Πολάκη για τα εμβόλια. «Το εργαστήριο του Γεροτζιάφα χρηματοδοτείται από την Pfizer»

Τράνταξαν την επικαιρότητα όσα ακούστηκαν

Στα σχόλια του πρώην «εκλεκτού» του Αλέξη Τσίπρα για τον νομό Θεσσαλονίκης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, εναντίον του παρενέβη ο κ. Πολάκης, λέγοντας πράγματα που έπεσαν σαν «πυρηνική βόμβα»!

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορώ να ακούω την απερίγραπτη μπουρδολογία και ελεεινή τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα. Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, 37.000 νεκρούς στην χώρα μας που μας φέρνουν στην πρώτη θέση από όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης στον σκληρό δείκτη της πανδημίας που είναι οι θάνατοι ανά εκατομμύριο πληθυσμού. 3.671 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Με αυτό το αποτέλεσμα, όλοι αυτοί οι οποίοι υπερηφανεύονταν για την χώρα μας, θα έπρεπε να βρουν μια τρύπα να κρυφτούν. Και δεν μιλάω μόνο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία με το μοναδικό όπλο του εμβολίου, χωρίς ΜΕΘ, χωρίς τα φάρμακα που τους φώναζα από τον Νοέμβριο του ’20, οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και όλοι αυτοί που κράταγαν φανάρι και δεν αμφισβήτησαν την πολιτική για την πανδημία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των πιστών και χρημοτοδοτούμενων από τις φαρμακευτικές επιστημόνων σε εισαγωγικά.

Τι από όλα όσα είπα τα τελευταία τρία χρόνια δεν αποδείχθηκε αληθινό; Είχαμε θανάτους κάτω των 17 ετών! Γιατί έπρεπε να εμβολιαστούν τα 12χρονα; Στην ηλικία 40 έως 60 είχαμε 5000 θανάτους! Γιατί έπρεπε να εμβολιαστούν οι πάντες και όχι μόνο οι ευπαθείς ομάδες, όπως έλεγα; Ποιος ήταν αυτός που έλεγε την μπούρδα, επιστημονικά και πολιτικά, ότι είναι πράξη αλληλεγγύης στις μεγαλύτερες γενιές ο εμβολιασμός της νεολαίας; Ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, ο Ηλιόπουλος και κάτι άλλοι.

Στον κ. Γεροτζιάφα αν δείτε στο δικό σας κανάλι, υπάρχει εκπομπή που έλεγε περίπου τον Δεκέμβριο, Γενάρη του ’20-’21 ακριβώς αυτά που έλεγα εγώ, δηλαδή να φτιάξουμε ΜΕΘ, να έχουμε ισχυρή πρωτοβάθμια και να χρησιμοποιούμε τα μονοκλωνικά αντισώματα. Μετά τον μάλωσαν και τον γύρισε τον σκοπό ο κ. Γεροτζιάφας, γιατί το εργαστήριό του στην Σορβόννη χρηματοδοτείται από την Pfizer και προφανώς τον απείλησαν ότι θα του κόψουν την χρηματοδότηση και το γύρισε κι αυτός στο μοναδικό όπλο του εμβολίου και να πάρουν τα βουνά αυτοί που δεν εμβολιάζονται και να καλεί εμάς τραμπικούς φασίστες. Εγώ τους κοιτάω όλους στα μάτια κι αυτούς που το παίζουν καθηγητές και το πώς έγιναν καθηγητές και το τι πλάτες κουβάλησαν και σε ποια εργαστήρια πλαστήκανε μετά το 4ο έτος που ήταν Θεσσαλονίκη για να γίνουν αυτό που έγιναν. Επειδή είμαστε μικρή χώρα και γνωριζόμαστε όλοι, μην το γυρίσουμε προσωπικά.

Δεν ανέχομαι από κανέναν πολιτικά απόντα να επιστρέφει ως επιστήμονας, μην πω καμία άλλη βαριά κουβέντα και να μας το παίζει και grande αριστερός και να μας πει ότι πρέπει να πάρουμε τα βουνά αυτοί που διατυπώσαμε σαφέστατες αμφιβολίες που αποδείχθηκαν και στην πράξη. Όταν έλεγα πως τα εμβόλια δεν είναι μοναδικό όπλο γιατί θα έρθουν μεταλλάξεις που δεν θα πιάνουνε, δεν είχα δίκιο;

Έχει το θράσος ο Γεροτζιάφας που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Ξανθό και σε κάτι άλλους, να βγει και να μας πει εμάς τραμπικούς φασίστες; Ένα ενεργό μέλος της Pfizer είναι. Γιατί πολλά ανεχτήκαμε. Δεν μπορούν τα μηδενικά να μας λένε ότι είναι κάτι. Κι αν θέλετε την κάνουμε και δια ζώσης την αντιπαράθεση με τους ελεεινούς ψευτοεπιστήμονες και από πίσω είναι τα φράγκα όλων των εταιρειών.».

Δείτε στο 13.12:

»»»»»»  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ  ««««««Report