Σοφρίτο μοσχάρι το Κερκυραϊκό

6 λεπτοκομμένες φέτες μοσχάρι (χτένι ή κιλότο) Αλάτι κ πιπέρι Αλεύρι 60 ml ελαιόλαδο * 50 ml ξύδι ή λευκό κρασί 4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Μισό ματσάκι μαϊντανό 1200 ml περίπου ζεστό νερό * Μπορούμε να τηγανίσουμε το μοσχάρι μας στο ελαιόλαδο και να συνεχίσουμε μαγειρεύοντας μέσα στο τηγανισμένο λάδι,απλά το φαγητό μας θα βγεί πιό βαρύ. Σε αυτή την περίπτωση λίγο περισσότερο λάδι.
Εναλλακτικά τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο η καλαμποκέλαιο και στο μαγείρεμα βάζουμε νέο λάδι 50 ml

Πηγή: yiorgosthalassis

Report