Υλικά:
1.5 κιλό σπανάκι
1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 ματσάκι άνηθος
1 ματσάκι δυόσμος
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
Αλάτι, πιπέρι
Χυμός λεμονιού
Εκτέλεση:
Πλένουμε, ψιλοκόβουμε και ζεματάμε το σπανάκι. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και προσθέτουμε το σπανάκι και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μερικές βράσεις. Πριν το σερβίρουμε, το περιχύνουμε με χυμό λεμονιού.
Πηγή: diakonima