in , ,

Το Ισραήλ άρχισε να προετοιμάζεται για τον πόλεμο του Αρμαγεδδώνα

Το Ισραήλ άρχισε να προετοιμάζεται για τον πόλεμο του Αρμαγεδδώνα

Το Ισραήλ άρχισε να προετοιμάζεται για τον πόλεμο του Αρμαγεδδώνα

 

Σύμφωνα με τον αναγνώστη μας Jash , ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή όλων των φημών στους εβραϊκούς θρησκευτικούς κύκλους, για κάποιο λόγο που δεν είναι ακόμη πολύ ξεκάθαρος, το IDF άρχισε να χτίζει αμυντικά οχυρά στις προσεγγίσεις στην κοιλάδα Jezreel, πιο γνωστή στον κόσμο όπως η κοιλάδα Megiddo. Αυτή η κοιλάδα αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη περισσότερες από δέκα φορές, και στην Καινή Διαθήκη μία φορά, αλλά τι!

16 Και τους συγκέντρωσε σε έναν τόπο που ονομαζόταν στα εβραϊκά Αρμαγεδδών.
17 Ο έβδομος άγγελος έχυσε το ποτήρι του στον αέρα· και από τον ναό του ουρανού ακούστηκε μια δυνατή φωνή από τον θρόνο, που έλεγε: Έγινε!
18 Και ακούστηκαν αστραπές και βροντές και φωνές, και έγινε ένας μεγάλος σεισμός, όπως δεν είχε συμβεί από τότε που ζούσαν άνθρωποι στη γη. Τέτοιος σεισμός! Τόσο μεγάλη!
19 Και η μεγάλη πόλη διασπάστηκε σε τρία μέρη, και οι πόλεις των εθνών έπεσαν, και η Βαβυλώνα η μεγάλη θυμήθηκε ενώπιον του Θεού, για να της δώσει το ποτήρι με το κρασί της οργής της οργής Του.
20 Και κάθε νησί έφυγε, και τα βουνά δεν υπήρχαν πια.
21 Και χαλάζι σαν τάλαντο έπεσε από τον ουρανό πάνω στους ανθρώπους. και οι άνθρωποι βλασφήμησαν τον Θεό εξαιτίας των πληγών από το χαλάζι, επειδή η πληγή από αυτό ήταν πολύ σοβαρή.

Στον χάρτη περιγράμματος η κοιλάδα Megiddo μοιάζει με αυτό:

Ένας τρισδιάστατος τοπογραφικός χάρτης δίνει μια πιο ακριβή ιδέα του εδάφους:

Υψηλής ποιότητας τρισδιάστατους χάρτες του Ισραήλ  μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ . Πιστεύουμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν μεγάλη ζήτηση.

Όπως φαίνεται, η κοιλάδα Megiddo σχηματίζει έναν διάδρομο μεταξύ του ποταμού Ιορδάνη και του πεδινού κόλπου της Χάιφα. Ένα τμήμα της Θαλάσσιας Εμπορικής Διαδρομής (Via Maris) διέσχιζε την κοιλάδα, εκτείνοντας από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη, κατά μήκος του οποίου βρίσκονταν πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του φρουρίου Megiddo. Εδώ από τα αρχαία χρόνια γίνονταν συνεχώς σφαγές για την κατοχή αυτού του σημαντικού δρόμου.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους , 1 κιλό ανθρώπινων οστών μπορεί να ληφθεί από ένα τετραγωνικό μέτρο χώματος σε αυτήν την περιοχή. Σχεδόν τέσσερις δωδεκάδες μεγάλες μάχες γνωστές στους ιστορικούς έλαβαν χώρα στην κοιλάδα Megiddo. Όταν ο Ναπολέων επισκέφτηκε το Megiddo και είδε το πεδίο της μάχης από ψηλά, είπε ότι αυτό το μέρος δημιουργήθηκε απλώς για μάχες – δεν είχε δει καλύτερο μέρος για μάχη. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η τελική μάχη του σημερινού πολιτισμού θα γίνει εκεί.

Το γιατί πολέμησαν για την κοιλάδα Megiddo τον Μεσαίωνα είναι ξεκάθαρο από τη γεωγραφική της θέση και τις μεταφορικές της δυνατότητες εκείνης της εποχής. Ωστόσο, ποια είναι η αξία του σήμερα είναι δύσκολο να κατανοηθεί.

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι κάποιος στρατός, για παράδειγμα οι Κινέζοι, θα αποβιβαστεί στην περιοχή της Χάιφα και θα βαδίσει στην Ιερουσαλήμ για να εκπληρώσει την προφητεία μιας ορδής διακοσίων εκατομμυρίων στην ανατολική γωνία της Γης. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση δεν ταιριάζει στις βιβλικές προφητείες:

15 Και οι τέσσερις άγγελοι αφέθηκαν ελεύθεροι, προετοιμασμένοι για μια ώρα και μια μέρα, και έναν μήνα και ένα χρόνο, για να σκοτώσουν το τρίτο μέρος του λαού.
16 Ο αριθμός του στρατού ιππικού ήταν δύο φορές δέκα χιλιάδες. και άκουσα τον αριθμό του.
17 Έτσι είδα σε όραμα άλογα και τους αναβάτες τους, που είχαν πάνω τους πανοπλία από φωτιά, υάκινθο και θειάφι. Τα κεφάλια των αλόγων ήταν σαν κεφάλια λιονταριών και από το στόμα τους έβγαινε φωτιά, καπνός και θειάφι.

Με άλλα λόγια, ένας στρατός διακοσίων εκατομμυρίων θα πατήσει από τον Ευφράτη, δηλαδή από τα ανατολικά. Επομένως, κανείς δεν θα προσγειωθεί στη Χάιφα. Και αν ναι, τότε μπορεί να γίνει ένα από τα τελευταία προπύργια των Ισραηλινών όταν μια ορδή αδύναμων ανθρώπων προσπαθεί να διασχίσει το λιμάνι μέσω της  κοιλάδας Megiddo. Και δεδομένου ότι οι IDF άρχισε να χτίζει κάτι εκεί, σημαίνει ότι οι Ισραηλινοί στρατηγοί έχουν ήδη κάποιου είδους σχέδια μάχης από αυτή την άποψη.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε θα γίνουν αυτές οι μάχες, ωστόσο, μπορείτε ήδη να παρατηρήσετε ότι ζούμε σε τρομερούς, αλλά πολύ σημαντικούς και ενδιαφέροντες καιρούς, όταν μια επική ιστορική δράση θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια μας, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

https://corfiatiko.blogspot.com/2024/06/blog-post_74.html

»»»»»»  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ  ««««««Report