in , , , , ,

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αναπτύσει μια τεχνολογία ανάγνωσης του μυαλού που θα αναφέρει τα «εγκλήματα σκέψης» στην αστυνομία!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αναπτύσει μια τεχνολογία ανάγνωσης του μυαλού που θα αναφέρει τα «εγκλήματα σκέψης» στην αστυνομία!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αναπτύσει μια τεχνολογία ανάγνωσης του μυαλού που θα αναφέρει τα «εγκλήματα σκέψης» στην αστυνομία!

Το πεδίο της μαγνητικής τομογραφίας (MRI) και του ηλεκτροεγκεφαλογράμματος (EEG) προς το παρόν μετρά μόνο την εγκεφαλική δραστηριότητα, και δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τις σκέψεις.

Αυτό όμως στο μέλλον ενδέχεται να αλλάξει χάρη  στην πρόοδο των μηχανημάτων μαγνητικής τομογραφίας (fMRI) που θα μπορούν να παρακολουθούν καλύτερα τον εγκέφαλο και τις μηχανές διακρανιακής μαγνητικής διέγερσης (TMS) που θα μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση του εγκεφάλου.

Η κρατική χρηματοδότηση μελετών, όπως αυτή που δημοσιεύτηκε στο  Human Brain Mapping  και χρηματοδοτείται από το  Intelligence Advanced Research Projects Activity  (IARPA) επιδιώκει να κατανοήσει καλύτερα τη λειτουργία του νου και τον τρόπο σκέψης του με σκοπό να το ελέγξει.

Αυτό φυσικά παρουσιάζεται ως μια υπέροχη ιδέα για τους ηγέτες που μαζεύονται στη σφηκοφωλιά του Νταβός και δεν φαίνεται ανησυχεί κανέναν, και γιατί άλλωστε.. αφού το μόνο που θα εξυπηρετεί είναι την απόλυτη υπακόη στο σύστημα.

Η κατανόηση της δραστηριότητας του εγκεφάλου σε σχέση με τη γλώσσα, και επομένως η ομιλία,  είναι το κλειδί για την κατανόηση του τι σκέφτεται ένας άνθρωπος και αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται χωρίς τη χρήση εμφυτευμάτων όπως με το Neuralink του Elon Musk του Έλον Μασκ .

Φυσικά και αυτό το μεγάλο μέρος της έρευνας διεξάγεται υπό το  ανθρωπιστικό πρόσχημα  της παροχής βοήθειας στους τραυματίες να ανακτήσουν τις λειτουργίες τους. Άσχετα αν οι περισσότερες συζητήσεις γίνονται, για το πως η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερη ισχύ επιτήρησης από το κράτος.

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας (DARPA) και το Υπουργείο Άμυνας (DoD) (πρώην Υπουργείο Πολέμου)  έχουν ήδη ανακοινώσει σχέδια όχι απλώς για ανάγνωση αλλά και έλεγχο του μυαλού της κοινωνίας με την έξυπνη σκόνη  της νανοτεχνολογίας» νανοτεχνολογίας.

Η πρόοδος της χρήσης μικροσκοπικής νανοτεχνολογίας για νευρολογικές διεπαφές δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκεφάλου αναπτύχθηκε πριν από δεκαετίες με τη χρηματοδότηση της DARPA, όπως αυτή η  λευκή βίβλος του 2007  .

Ακριβώς όπως χρόνια πριν  κυκλοφορήσουν οι ενέσεις γονιδιακής θεραπείας  του εμβολίου mRNA για τον covid, τα ειδησεογραφικά μέσα ανέφεραν  ότι «η εποχή της επεξεργασίας των ανθρώπινων γονιδίων έφτασε – αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια φαίνεται ακόμα πιο τρομακτικό, η εποχή της ανάγνωσης του μυαλού είναι επίσης εδώ, και αυτό που συμβεί στη συνέχεια είναι εφιαλτικό.. αλλα είπαμε, για μας όχι για τους ηγέτες.

Αυτό το σύστημα φυσικά θα εφαρμοστεί και για την αξιολόγηση των υπαλλήλων και των εργατών, όπως είδαμε στο βίντεο παραπάνω. Το όνειρο της ανώτερης αστικής τάξης που θα ελέγχει ακόμα και πως σκέφτονται οι εργαζόμενοι, αν δεν έχουν αντικατασταθεί ως τότε με ρομπότ.

Αυτό δεν θα πρεπε να αφορά ή να ανησυχεί, ή έστω να κάνει μια τοποθετηση βρε αδερφε, η λεγόμενη αριστερα;

Η αριστερά όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αλλα είναι και η πρώτη που επιτίθεται σε όσους τα παρουσιάζουν, λεγοντάς τους ακροδεξιούς λαϊκιστές και συνομωσιολόγους. Φυσικά πρόκειται για ηγέτες της αριστεράς που οι ίδιοι δεν πρόκειται να δουλέψουν ποτέ στη ζωή τους…

Πρόσφατα ο Τσίπρας επισκέφθηκε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που έχουν το θράσος να το παρουσιάζουν ως Delfi Forum αμαυρώνοντας τα εθνικά μας σύμβολα, ουπς κι αυτό ακροδεξιό ακούστηκε και ο Τσίπρας μπορεί να ανησυχήσει.

Καθώς όταν βρέθηκε στο μέρος του εγκλήματος όλων όσων αναφέραμε πιο πάνω, είπε πως το μόνο πράγμα που τον ανησυχεί είναι η άνοδος της ακροδεξιας και των λαϊκίστικων κομμάτων, όπως το Afd στη Γερμανία, που είναι και το μόνο που κάνει κριτική σε αυτά τα θέματα.

Α, να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως ο ευαίσθητος Τσίπρας ανησύχησε και για την μεγαλύτερη κρίση που έρχεται, αυτή της κλιματικής αλλαγής…

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε γιατί απατεώνα μιλάμε.

Φυσικά όσο υπάρχουν Τσίπρες, Κασσελάκηδες και Ανδρουλάκιδες. οι Μητσοτάκιδες θα είναι οι καταλληλότεροι για πρωθυπουργοί, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις. Αλλά όπως είπαμε και παραπάνω, όλοι αυτοί ανήκουν στην ελίτ και δεν τους απασχολεί το δικό σου πρόβλημα.

Το ερώτημα είναι εσύ γιατί επιμένεις να τους δίνεις δύναμη;

anazitiseis.gr
corfiatiko.blogspot.com

»»»»»»  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ  ««««««Report