in , , ,

Τεχνικές εξουσίας με τις οποίες η Νέα Τάξη νικάει του λαούς

Τεχνικές εξουσίας με τις οποίες η Νέα Τάξη νικάει του λαούς

Τεχνικές εξουσίας με τις οποίες η Νέα Τάξη νικάει του λαούς

Gogo Steiri

– Φροντίζεις να κατεδαφίσεις τις κοινωνικά χρήσιμες υποδομές του δημόσιου τομέα των κρατών. Στη συνέχεια διαπιστώνεις την “αποτυχία” του και την ανάγκη σύμπραξης/συνεταιρισμού με τον επιτυχημένο ιδιωτικό τομέα.

– Τα όποια νομικά εμπόδια για την παράδοση εθνικού πλούτου και υποδομών στο μεγάλο κεφάλαιο τα παρακάμπτεις με νέους νόμους, μερικά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και την απαραίτητη αγνόηση του συντάγματος εκεί όπου βολεύει.

– Χρηματοδοτείς δεκάδες χιλιάδες ΜΚΟ για να υποστηρίζουν τα χρήσιμα για σένα αφηγήματα, να αποπροσανατολίζουν, να δραστηριοποιούνται σε έγχρωμες επαναστάσεις και να θολώνουν το τοπίο μεταξύ κοινωνικής προσφοράς και βρωμοδουλειάς, ενώ ταυτόχρονα καθησυχάζουν το ευρύ κοινό μέσω των κοινωνικών τους ευαισθησιών και δράσεων.

– Αγοράζεις όλα τα μεγάλα ΜΜΕ και πολλά από τα εναλλακτικά, τα στελεχώνεις με πράκτορες μυστικών υπηρεσιών ή με καλούς μαθητές τους και τα θέτεις στις προπαγανδιστικές σου τροχιές. Ελέγχεις τη ροή πληροφοριών, εξαγοράζεις ακαδημαϊκούς, προετοιμάζεις και διεξάγεις με όλα τα μέσα τον αποφασιστικότερο όλων, τον πόλεμο πληροφοριών και εννοιών. Βαφτίζεις κάθε συνωμοσία «συνωμοσιολογία» και λογοκρίνεις κάθε λέξη, όρο, φωνή που θεωρείς ότι μπορεί να ξυπνήσει από τον λήθαργο ή να παρακινήσει την κοινωνία προς κατευθύνσεις που δεν θα μπορούσες να ελέγξεις.

– Δημιουργείς υπερεθνικούς πολιτικούς, στρατιωτικούς, οικονομικούς, υγειονομικούς και άλλους οργανισμούς στους οποίους υποχρεώνεις τα κράτη να παραδώσουν την εθνική τους κυριαρχία. Τους στελεχώνεις με ναζί, ή με απογόνους τους, ή με φρούτα της κουλτούρας woke, ή με πρώην παραστρατιωτικούς, ή με καμάρια κάποιου περιλάλητου κολεγίου, πανεπιστημίου, ενός παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ, ή μιας κλειστής λέσχης κ.λπ.
Φροντίζεις να φαίνεται πως υπάρχει συμβολική αντιπολίτευση τόσο μέσα στους οργανισμούς αυτούς όσο και στα εθνικά παλκοσένικα και κουρδίζεις τους συντελεστές ώστε να λογομαχούν σύμφωνα πάντα με το σενάριο – αλλά και με μικρά περιθώρια για αυτοσχεδιασμό – έτσι ώστε η παράσταση να έχει μπόλικη δημοκρατία.

– Φροντίζεις να διορίζεις σε θέσεις-κλειδιά όχι απλώς φιλικά προσκείμενους, αλλά σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα διεφθαρμένους. Στη συνέχεια ενθαρρύνεις την περαιτέρω διαφθορά τους, ούτως ώστε αν χρειαστεί να μπορείς να τους εκβιάζεις, αλλά και για να δείχνεις στην κοινωνία ότι είσαι από τη μια κυνικός και άτρωτος, αλλά από την άλλη ξέρεις να ανταμείβεις την αφοσίωση των λακέδων σου.

– Χάριν του δημοκρατικού σόου και της νομιμοποίησης του συστήματος, ενθαρρύνεις τον επιδερμικό ιδεολογικό και πολιτικό αντίλογο και όχι μόνο δεν εμποδίζεις, αλλά ενθαρρύνεις την τακτική διεξαγωγή εκλογών και τη συμμετοχή του κόσμου σ’ αυτές, υπό τον όρο ότι ούτε από σύμπτωση δεν θα έθεταν ποτέ σε κίνδυνο την απόλυτη εξουσία σου, αλλιώς νοθεύεις εκλογές, ή χρηματοδοτείς διασπάσεις ή δημιουργείς νέα κόμματα και φράξιες και δωροδοκείς, εκβιάζεις, ή απλώς καθαρίζεις όσους πάνε να κουνηθούνε. Εν ανάγκη φυτεύεις μια πανδημία, μια δικτατορία και έναν-δυο πολέμους, μέχρι η κοινωνία να λουφάξει, ή να κουραστεί ώστε να νοσταλγήσει την ειρήνη, την ηρεμία και την τάξη.

– Πάντα ενθαρρύνεις τον επίσημο συνδικαλισμό και την κομματοκρατία καθότι περίπου εκ φύσεως αντιστρατεύονται κάθε αυθόρμητη κοινωνική συσπείρωση και προσπάθεια αποτελεσματικής αντίστασης. Φροντίζεις ασφαλώς να ελέγχεις τη δικαστική εξουσία και κανακεύεις την αστυνομική και τη στρατιωτική ηγεσία.

– Κάνεις ό,τι μπορείς για τη δημιουργία και συντήρηση μιας εκπαίδευσης ικανής να παράγει στρατιές αστοιχείωτων, ανταγωνιστικών, εγωπαθών, ιδιοτελών και αντικοινωνικών στόκων και δεν αμελείς για τη δια βίου επιμόρφωσή τους μέσω μιας μαζικής κουλτούρας επιπέδου χαβούζας.

– Πειραματίζεσαι τόσο με το σώμα όσο και με τη συνείδηση του αποχαυνωμένου ατόμου, με στόχο να πιστέψει π.χ. ότι τη στιγμή που του στερείς ακόμα και το δικαίωμά του να αρνηθεί κάποια πειραματική γονιδιακή θεραπεία, ζει την απόλυτη ελευθερία επειδή μπορεί να ισχυριστεί ελεύθερα ότι είναι σκύλος.

»»»»»»  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ  ««««««Report