in ,

Τουρκοϊσλαμικός κίνδυνος στα νησιά και τις πόλεις μας και άμεση ανάγκη προετοιμασίας

Τουρκοϊσλαμικός κίνδυνος στα νησιά και τις πόλεις μας και άμεση ανάγκη προετοιμασίας

Τουρκοϊσλαμικός κίνδυνος στα νησιά και τις πόλεις μας και άμεση ανάγκη προετοιμασίας

Με τόσα ακροβολισμένα στρατόπεδα προσφύγων με πιθανούς ισλαμιστές υπάρχει σενάριο αποσταθεροποιήσεως;

Υπάρχουν ακραίοι Ισλαμιστές σε δομές φιλοξενίας στο Ανατολικό Αιγαίο-ηπειρωτική χώρα; Για αυτό ζητούν αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών οι Τούρκοι με τόση επιμονή εδώ και και τρία χρόνια;

Σε κάθε περίπτωση, η εποχή της αθωότητας και του ωχαδερφισμού έχει τελειώσει και για την Ελλάδα

Το σενάριο αυτού του τύπου βασανίζει τους ειδικούς και τους αξιωματούχους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, λόγω της πιθανής παρουσίας ακραίων ισλαμιστών.

Είναι γνωστό ότι πολλοί από αυτούς πέταξαν τις ταυτότητες τους στην θάλασσα ερχόμενοι προς τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα και εισήλθαν πιθανότατα με διαφορετικά ονόματα για να αποφύγουν όσο μπορούν την ταυτοποίηση τους από της αρχές της Ελλάδος και της ΕΕ.

 

 

Μεγαλώνει η ανησυχία σε ΕΕ για πιθανές κινήσεις υποστήριξης των Παλαιστινίων της Γάζας από Ισλαμιστές στην Ευρώπη

Υπάρχει ήδη μια μεγάλη ανησυχία σε ΕΕ και Ελλάδα, με δεδομένο τον άγριο πόλεμο στην Λωρίδα της Γάζας, να έχουμε αύξηση αυτών των φαινομένων και αλλού, και όλο αυτό να μετατραπεί σε μια οργανωμένη πορεία στήριξης από εκατοντάδες μουσουλμάνους , με τα γνωστά συνθήματα κατά του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τον υπουργό κ. Δημήτρη Καιρίδη, η Κως, πιθανόν  και η Σάμος, (αλλά και περιοχές εντός Αθήνας, Θεσσαλονίκης, να  έχουν πολύ μεγάλη παλαιστινιακή κοινότητα, η οποία επικοινωνεί με άλλες κοινότητες Ισλαμιστών, όπως Πακιστανοί, Σύριοι, Τούρκοι, και λοιποί, κυρίως λόγω θρησκείας αλλά και ιδεολογίας), να επιχειρήσουν να στηρίξουν τους Μουσουλμάνους της Γάζας στον άγριο πόλεμο που ξεκίνησε προχθές.

Τι θα γίνονταν αν όλοι αυτοί ενώνονταν κινούμενοι κατά της ΕΕ και τέλος της ελληνικής πολιτείας με δυναμικό τρόπο, προβάλλοντας τα δικά τους αιτήματα;

Όλα αυτά είναι υπαρκτά ναι μεν, σενάρια δε, και αυτό δίνει χρόνο να οχυρώσουμε την ασφάλεια μας όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τι σημαίνει για την Ελλάδα ο πόλεμος στην Γάζα

Ο πόλεμος στην Γάζα δεν είναι μόνο εθνοτικός και ιδεολογικός, αλλά κυρίως θρησκευτικός, αφού συγκρούεται το Ισλάμ στην πιο ακραία του μορφή του με τον Ιουδαϊσμό, αλλά κατ’ επέκταση και με τον χριστιανισμό λόγω της Δύσης.

Το κύριο πρόβλημα για την πατρίδα μας είναι το γεγονός ότι διαθέτουμε αρκετά στρατόπεδα προσφύγων και μεταναστών στα οποία πιθανόν να έχουν παρεισφρήσει ακραίοι Ισλαμιστές που λουφάζουν μέχρι να “ειδοποιηθούν” για δράση, καθώς στις μεγάλες πόλεις μας, διαβιούν χιλιάδες παράνομοι και μη, μετανάστες.

 

Ο κίνδυνος έγκειται στην πιθανή προσπάθεια εξωτερικεύσεως της στήριξης των εδώ Μουσουλμάνων, στα αδέλφια τους στην Παλαιστίνη, ενόσω ο Ισραηλινός Στρατός θα κονιορτοποιεί ( όπως ανακοίνωσε η πολιτική ηγεσία του Ισραήλ) τις υποδομές της Χαμάς, αυξάνοντας κατακόρυφα το ανθρώπινό κόστος.

Οι εικόνες με νεαρές Ισραηλινές, οικογένειες με μικρά παιδιά και γέροντες να σέρνονται στην αιχμαλωσία από ενόπλους της Χαμάς που ούρλιαζαν από χαρά, σαν να ζούσαν στην οθωμανική αυτοκρατορία, έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στον δυτικό χριστιανικό κόσμο, εκτός του Ισραήλ.

Πως λοιπόν θα αντιδρούσαν ορισμένες ομάδες μουσουλμάνων σε αύξηση των θυμάτων στην Γάζα;

Τι να ετοιμάζουν άραγε πολλοί από αυτούς που κινούνται ενδεχομένως στον χώρο του ακραίου Ισλαμισμού σε στρατόπεδα προσφύγων και εκτός αυτών σε κάθε ενδεχόμενο, εμπλέκοντας έτσι εμμέσως την ΕΕ και την χώρα μας;

Στην Ευρώπη οι υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών θωρακίζουν υποδομές που ζουν Ισραηλινοί, όπως Πρεσβείες, ινστιτούτα και επιχειρήσεις.

 

Πόσο πιθανό θα ήταν να δούμε σε Ευρώπη και Ελλάδα κάποια στιγμή κύμα βίας και τρομοκρατίας με αφορμή μόνο την Γάζα από ακραίους ισλαμικούς κύκλους; Το μεγαλύτερο ερώτημα για την χώρα μας, αν και δεν το ξεστομίζει κανένας επίσημος προς το παρόν, ( λόγω καλού κλίματος), είναι το κατά πόσο η Τουρκία έχει απλώσει τα πλοκάμια της εντός ελληνικής επικράτειας σε αυτούς του μουσουλμάνους πρόσφυγες, και πόσο μπορεί να ελέγχει μεγάλο μέρος τους. Αν λέμε υποθετικά, η Άγκυρα διαθέτει υπόγεια δίκτυα εντός της χώρας μας, επηρεάζοντας μερικούς χιλιάδες από αυτούς, δεν θα τα ενεργοποιούσε για να εκβιάσει την ελληνική πλευρά για τα δικά της συμφέροντα; Οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν για παράδειγμα το ίδιο και στην Ευρώπη, στην οποία ελέγχουν χιλιάδες μουσουλμάνους είτε τουρκικής καταγωγής είτε όχι μέσω της ιδεολογίας του ακραίου Ισλάμ; Σε κάθε περίπτωση, η εποχή της αθωότητας, και του ωχαδερφισμού έχει τελειώσει για την Ελλάδα, που φιλοξενεί χιλιάδες μετανάστες, εν μέσω συγκρούσεων στην Γάζα.

Η Ελλάδα οφείλει να αυξήσει την επαγρύπνηση της και να υψώσει απαγορευτικό τείχος σε όσους ακραίους Ισλαμιστές επιχειρήσουν με  προκάλυμμα την ιδιότητα του πρόσφυγα να προκαλέσουν άσχημες καταστάσεις.

Παράλληλα πρέπει να επιστραφούν, επίσημα και ανεπίσημα, άμεσα σε Τουρκία και Σ. Αραβια όσοι παράνομα βρίσκονται εντός ελληνικής επικράτειας.

Δεν θα μας συγχωρήσουν οι επόμενες γενιές αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την κοινωνική ειρήνη εντός της χώρας, και την διακοπή της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου κυρίως.

Κάποιος πρέπει να πει στους ιθύνοντες ότι το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να αφομοιώσει τόσους χιλιάδες ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία και εθνοτικά προβλήματα, ειδικά όταν έχουμε απέναντι μας ένα κράτος-δολοφόνο όπως την Τουρκία, που απειλεί και εξοντώνει όλους όσους στέκονται εμπόδια στα σχέδια της.

Ελληνική Αστυνομία, Στρατός, υπηρεσίες πληροφοριών, και όλοι οι υπόλοιποι φορείς από τώρα και στο εξής σίγουρα ευρίσκονται σε φάση εγρήγορσης για όλα τα πιθανά σενάρια, διότι αυτό που έπαθαν οι Ισραηλινοί στο Σντερότ, είναι πλέον το νέος είδος επιχειρήσεων τρομοκρατικών ομάδων, που λέγεται αστικός πόλεμος σε συνδυασμό με πολλές υβριδικές αποστολές κατά αμάχων και προκαλεί σοκ και δέος.

 

 

Πηγή: orthodoxostypos.gr

Report